Lokotov Mocktail

Lokotov Mocktail is een rocktrio uit Eindhoven welke vooral is beïnvloed door (rock)bands uit de ‘60s, ‘70s, ‘80s en ‘90s.

Een mengelmoes van zware gitaarriffs en dromerige tonen door gitarist Daan van der Donk, ondersteunt door de vuige en funky baslijntjes van Dani Steevensz (tevens de band vocalist) worden in een blender gemieterd die wordt aangedreven door de funky, rocky en jazzy grooves van hun drummer Sjors Luijben.

Samen mixen zij een heerlijk chaotitische mocktail voor je, met een schijft citroen erbij om het af te maken.

Lokotov Mocktail Officiële website

Vertel het aan Ál je vrienden

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

BANDS INSCHRIJVEN

T-shirt maten bandleden

DJ'S INSCHRIJVEN

T-shirt maat/maten

Veel gestelde vragen

Het festival vindt plaats aan het Piet Cortoomswegske 1 in Lierop (Noord-Brabant)

Activatietickets zijn te verkrijgen via de artiesten die geprogrammeerd staan of via de organisatie. Op deze manier houden we het een feest van bands en voor bands zoals het oorspronkelijk ooit bedoeld is. Het ticket moet dan online geactiveerd (en betaald) worden. Je e-tickets wat je daarna krijgt is je toegangsbewijs.

Elke band kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Elke DJ kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Neeje!

Ge kent nog meer veel gestelde vragen vinden op de Festival info pagina!