Festival info

Hoe werkt het?

Het principe is heel simpel: Iedereen die op het festival speelt krijgt een aantal kaartjes om aan vrienden en bekenden uit te delen. Iedereen die aanwezig is levert een bijdrage en feesten maar! Ieder jaar wordt er gestreden om de “Rinus Hurkmans Wisseltrofee” voor de beste cover. De winnende band is het jaar daarop verzekerd van een plaats op het festival en verdient een plaats op Nirwana Tuinfeest.

NOG MEER Veel gestelde vragen

Alle vrienden van artiesten betalen € 35,-.   Zowel de artiesten als fans kunnen hun toegang verzilveren door het kaartje te activeren en te betalen via www.eurosjopper.nl. Na activatie van je ticket krijg je jouw toegangsticket digitaal toegestuurd. Daarmee ben je verzekerd van een hele dag Eurosjopper, inclusief drank!

Ja gewoon, omdat dat al in de ticketprijs is inbegrepen. Ideaal. 
Voor speciaalbier betaal je wel nog los.

Eten wordt verzorgd door Scouting Lierop, Fanfare Lierop en Harmonie Asten. Het eten zit niet inbegrepen in de entreeprijs. De opbrengst gaat naar de hiervoor genoemde verenigingen! 

Ja, zoals ieder jaar verkopen we in onze keet weer een geweldig aanbod aan Eurosjopper merchandise.

Merchandise van de bands kun je achterin de tent kopen.

Voor eten, speciaalbier en merchandise kan wel gepint worden!

Er is géén cash pinautomaat.

 

Zaterdag 15 juni 2024 van 11.30 uur tot 00.00 uur.

Toegang is vanaf 18 jaar!

Er spelen in totaal 29 bands!!! De bands op het hoofdpodium krijgen 20 minuten om te spelen en er is 15 minuten om te wisselen. En op het podium in de tent krijgen de bands 15 minuten om te spelen.
Elke band dient ook om 11:30 aanwezig te zijn op het terrein, want om 12:00 wordt er d.m.v. loting de volgorde van het programma bepaald.
Op beide podia is een backline aanwezig waar iedereen gebruik van moet maken. Eigen breakables en andere effect gerelateerde materialen mogen wel meegenomen worden.
Ook hebben we dit jaar weer een disco area tussen de bomen in het bos en kun je bij ‘De Hut’ genieten van LP’s en speciaalbier.

Piet Cortooms Weegske 1 in Lierop!
Het Eurosjopper festivalterrein is op het terrein van Scouting Lierop.

Met de auto:
Makkelijk te bereiken dus vanaf de A67 via afslag 35.

Met het OV:
Buslijn 320 vanuit Eindhoven naar halte Kerk in Lierop.

Het parkeren van auto’s en fietsen kan op het grasveld tussen het festivalterrein en Verstappen Bedrijfswagens in.

De kosten voor het parkeren van je auto is € 5,-.

BANDS INSCHRIJVEN

T-shirt maten bandleden
Ben je bereid om een cover te spelen tbv een spot op Nirwana Tuinfeest 2024?

DJ'S INSCHRIJVEN

T-shirt maat/maten

Veel gestelde vragen

Het festival vindt plaats aan het Piet Cortoomswegske 1 in Lierop (Noord-Brabant)

Activatietickets zijn te verkrijgen via de artiesten die geprogrammeerd staan of via de organisatie. Op deze manier houden we het een feest van bands en voor bands zoals het oorspronkelijk ooit bedoeld is. Het ticket moet dan online geactiveerd (en betaald) worden. Je e-tickets wat je daarna krijgt is je toegangsbewijs.

Elke band kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Elke DJ kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Neeje!

Ge kent nog meer veel gestelde vragen vinden op de Festival info pagina!

Zoeken