Summersile

Summersile is een opkomend alternatieve emo rock band uit Breda.
Ze staan bekent om hun emotionele teksten en dynamische sound, hebben de band de grondvesten van de lokale muziekwereld doen schudden en de aandacht weten te grijpen van mediaplatformen zoals 3FM, KINK FM en 3voor12.

Met hun meest recente single, ‘Amour, staat Summersile paraat om de volgende stap te nemen in hun muziekale reis en een breder publiek aan te spreken. Houd deze getalenteerde groep in de gaten terwijl zij voortdenderen om hun spoor na te laten in de alternatieve rock wereld.

Summersile Officiële website

Vertel het aan Ál je vrienden

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

BANDS INSCHRIJVEN

T-shirt maten bandleden

DJ'S INSCHRIJVEN

T-shirt maat/maten

Veel gestelde vragen

Het festival vindt plaats aan het Piet Cortoomswegske 1 in Lierop (Noord-Brabant)

Activatietickets zijn te verkrijgen via de artiesten die geprogrammeerd staan of via de organisatie. Op deze manier houden we het een feest van bands en voor bands zoals het oorspronkelijk ooit bedoeld is. Het ticket moet dan online geactiveerd (en betaald) worden. Je e-tickets wat je daarna krijgt is je toegangsbewijs.

Elke band kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Elke DJ kan zich inschrijven om te spelen op het festival. Uiteindelijk zal het lot bepalen of je wel of niet op het podium zult belanden.

Neeje!

Ge kent nog meer veel gestelde vragen vinden op de Festival info pagina!