Eten & Drinken

Eten

Al sinds het eerste jaar Eurosjopper Festival is Scouting Lierop er bij! Bij ieder goed festival hoort natuurlijk een uitstekende catering en daar zorgt Scouting Lierop voor.
Wat begon met wat simpele hamburgers is inmiddels uitgegroeid tot een waar catering-walhalla. De burgers zijn gebleven, maar inmiddels behoren o.a. luxe broodjes gezond, wraps kebab en zelfs complete nasi-schotels tot het assortiment.
Om dit alles in goede banen te leiden en ook om alles vooraf op te bouwen en achteraf weer af te breken, is Scouting Lierop afhankelijk van al haar vrijwilligers. De leden en leiding van Scouting Lierop zelf, maar ook hun partners, vrienden, kennissen en vele papa's en mama's van de kinderen staan ieder jaar weer klaar om van deze dag een groot succes te maken.

Scouting Lierop werkt ook nauw samen met sponsoren zodat ze de kosten laag kunnen houden. Dit alles doen we natuurlijk voor de kinderen die lid zijn van Scouting Lierop.
Met de opbrengsten van het Eurosjopper Festival kan Scouting Lierop het hele jaar allemaal leuke dingen doen. Zo wordt het o.a. gebruikt voor het huren van kamplocaties, de aanschaf van spelmaterialen en het bekostigen van leuke uitjes als een klimparcours, mountainbiken of kanoën. Kortom: met de aankoop van zo'n heerlijke burger maak je mooie dingen mogelijk voor de Lieropse jeugd!

eten

Drinken

Drinken zit bij de entreeprijs inbegrepen. We werken met flessen bier wat natuurlijk inhoudt dat we jullie vragen om hier zeer zorgvuldig en voorzichtig mee om te gaan.

Het maakt het Eurosjopper Festival tot een uniek festival in Nederland en daarbuiten. Dat willen we als organisatie dan ook graag zo houden dus houd hier a.u.b. rekening mee.

Bij elk misbruik van glaswerk volgt directe verwijdering van het festivalterrein.

drinken