Informatie

Het principe is heel simpel: Iedereen die op het festival speelt krijgt een aantal kaartjes om aan vrienden en bekenden uit te delen. Iedereen die aanwezig is levert een bijdrage en feesten maar! Ieder jaar wordt er gestreden om de "Rinus Hurkmans Wisseltrofee" voor de beste cover. De winnende band is het jaar daarop verzekerd van een plaats op het festival en verdient een plaats op Nirwana Tuinfeest.

TOEGANG VANAF 18 JAAR !

De Bands
Er spelen in totaal 29 bands!!! De bands op de Mainstage krijgen 20 minuten om te spelen en er is 15 minuten om te wisselen. En op het Rock ’n Roll Support Stage krijgen de bands 15 minuten om te spelen. Op beide podia is een backline aanwezig waar iedereen gebruik van moet maken. Ook hebben we elk jaar weer een discotent tussen de bomen in het bos.

Tickets
Tickets kosten € 30,-. Je mag alleen binnen als je een kaartje inlevert en betaalt. Iedereen betaalt een bijdrage, dus ook de bands, de organisatoren en vrijwilligers. Dit is voor de drank.

DRANK IS DUS INCLUSIEF !

Deelnemende bands krijgen 25 kaartjes om mensen uit te nodigen. Alleen bands kunnen extra kaartjes via deze site aanvragen.

Eten
Eten wordt verzorgd door Scouting Lierop en zit niet bij de entree inbegrepen.

Organisatie
De organisatie is in handen van Stichting Evenementen Eurosjopper.
Voor vragen kun je een mailtje sturen naar info@eurosjopper.nl

Lokatie
Piet Cortooms Weegske in Lierop!
Route beschrijving naar het Eurosjopper Festival:

In het dorp staat met bordjes de route naar het Eurosjopper terrein aangegeven.
Met de vierwieler vanuit Eindhoven:
via de A67 Eindhoven / Venlo afslag Lierop, Someren, Helmond.

Openbaar Vervoer
Met en openbaar vervoer Vanuit Eindhoven CS Met buslijn 20 richting Helmond, uitstappen bij halte Lierop ( bij de kerk ) - Als je met je neus naar de kerk staat ga je naar rechts. Als je na ongeveer 200 meter lopen bij voormalig Café NR. 1/de Babbelaar de kruising nadert ga je links de Hogeweg op. Die weg volg je zo’n 850 meter.